m

Tima watch - ett koncept

Framtaget av Julien Bergignat

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

Denna klocka är än så länge bara på konceptstadiet och är framtaget av designern Julien Bergignat. Det är en klocka med två displayer, där displayerna kan visa olika saker eller dela upp tiden emellan sig.

via Likecool

Förtuggade blyertspennor

Dagens knäppaste

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

När man läser sådant här så börjar man fnittra okontrollerat. I alla fall gör jag det. Enligt Foolishgadgets så finns dessa förtuggade blyertspennor att köpa, men priset är okänt. Mycket märkligt, men kul.

UnitedKeys keyboard kommer med OLED

Utmanare till Art Lebedev?

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

UnitedKeys har kommit med en "billigare" lösning på Art Lebedevs tangentbord med OLED-tangenter där du själv kan välja att visa olika symboler på knapparna. Det nya tangentbordet har redan börjat skickas ut och kommer med 9 stycken OLED-tangenter.

Tangentbordet ska kosta 260 dollar, vilket kan jämföras med Art Lebedevs pris av deras Optimus Maximus som i nuläget ligger på 1578 dollar. Du får ju då förstås inte lika många knappar med UnitedKeys tangentbord. De 9 OLED-knapparna ser dock ut att vara utöver de som kommer med ett vanligt tangentbord. Användarna kan själva ladda upp ikoner med en upplösning av 64x64 pixlar för att visa som bilder på knapparna.

Man ska även kunna lägga in olika undermenyer som funktioner, vilket betyder att en knapp kan ha till exempel Googles symbol och när man trycker på den ändrar andra knappar ikon och funktion som har till exempel med Gmail att göra.

För den som inte behöver ett helt tangentbord utan bara vill ha OLED-funktionsknapparna säljer företaget också en funktionspad för 200 dollar.

Casio fräschar upp en klassiker

Nya versioner av Casio Databank

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

Denna klocka heter Casio Databank och har fått sig en uppfräschning med bland annat flera nya färger. Klockan har en 25-sidig databank inbyggd och kostar mellan 60 till 70 dollar. Miniräknare och fem alarm får man även med samt ett batteri som driver klockan i tio år.

Rejäl iPod-docka

TEAC satsar på stora grejer

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mediaspelare

TEAC ITB1000 iPod docking station heter denna bjässe som förutom själva dockan även har FM/AM-radio samt andra ingångar. Den är utrustad med ett högtalarsystem samt en subwoofer, som man kan slå av eller på. Priset för denna dryga metern höga iPod-docka är 599 dollar.