m

Konica Minolta satsar på svart-vitt

Nya multifunktionella produkter

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Företaget Konica Minolta har släppt två nya så kallade multifunktionella apparater bizhub 601 och bizhub 851. De är båda framtagna för svartvita produktioner. De riktar sig till reprografisk verksamhet och kontorsavdelningar. Både bizhub 601 och bizhub 751 hanterar allt från utskrifter till skanning och kan göra avancerade efterbehandlingar som framställning av broschyrer med färgomslag, vikning av brev och Z-vikning av till exempel ritningar i A3 format. Med en processor på 1GHz och 1GB Ethernet och ett internminne på 1GB, arbetar båda produkterna snabbt och håller en hög driftsäkerhet. Priset för dessa är okänt, men de lär kosta en hel del.

En riktigt liten mus

Z-Nanos skapelse

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

En datormus modell extremt liten har vi här. Måtten är endast 2mm x 21mm x 17.65mm. Det är riktigt litet för och vara en datormus. Frågan man ställer sig är varför göra en så liten datormus, kan inte vara bekvämt alls. Företaget som gjort denna heter Z-Nano och musen kostar 60 dollar.

Mobiltelefon - den nya musikspelaren

Undersökning av SonyEricsson

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Företaget har låtit gjort en undersökning med 1 600 deltagare från Sverige, Danmark och Norge. I den undersökningen har det visat sig att mobiltelefonen är den nya musikspelaren, vilket kanske inte är helt oväntat. Enligt undersökningen kommer en majoritet av svenskarna att välja en mobiltelefon framför en dedikerad mp3-spelare nästa gång de införskaffar en bärbar musikspelare. Undersökningen avslöjar även att batteritiden och ljudkvaliteten är viktigast för användaren och att genomsnittsanvändaren har 161 låtar i sin mobiltelefon och lyssnar 41 minuter om dagen.

En docka med ett problem

Dagens mest onödiga pryl

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Denna docka heter I Crapped My pants Doll och är nog det mest onödiga jag sett på länge nu. Den kostar 8.98 dollar och frågan är exakt vad man ska med denna till egentligen.

En vit Soundbar

Nytt från Philips

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Hifi

Om man har en Aurea-TV från Philips så kan man nu köpa till en vit Soundbar. Den finns även i svart. I lådan finns det 5.1-ljud i en enhet samt en DVD-spelare. En tillhörande subwoofer finns även. Dessutom är Philips Soundbar utrustad med FullSound™ som ger MP3-musiken CD-kvalitet och ClearVoice™ som förstärker röststämmor i musik och filmer. Priset ligger runt 10 000 kronor.