m

G13 – nytt gameboard

En tangentbordshybrid

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Logitech har släppt sitt nya G13 Advanced Gameboard. Med tre spellägen, 25 programmerbara tangenter och en programmerbar joystick erbjuder G13 gameboard upp till 87 olika sätt för spelaren att få full kontroll över ett spel (för detta krävs det att man installerar mjukvaran). Dessutom kan man lägga in skräddarsydda tangentprofiler för olika speltitlar. Tangenterna är även bakgrundsbelysta. Man kan välja mellan mängder av färger för detta. Priset ligger på 899 kronor.

  tack Sandman logitech.com +

Filma med klockan

Nytt från Thanko

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

Japanska företaget Thanko har släppt en klocka med ett inbyggt minne på fyra gigabyte och en videokamera. Man kan spela in video i .avi format med en upplösning av 352 x 288 pixkar. Priset för denna är tyvärr oklart.

En dyr kolfiber-dörr

Har en biometrisk fingeravtrycks-läsare

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Denna dörr är nog den dyraste dörren jag stött på, den kostar 15 000 dollar och är helt i kolfiber.Det är företaget Choate Carbon som tagit fram dörren. Det finns en biometrisk fingeravtrycks-läsare inbyggd i dörren.

via Bornrich

Nya hemmabiosystem från Harmon Kardon

Två nya modeller

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Hifi

Harmon Kardon har släppt information om två nya hemmabioanläggningar. De heter HS 250BQ och HS 350BQ. HS 250BQ är ett 2.1-system som består av en DVD-receiver, två satellithögtalare, en subwoofer och en dockningsstation för iPod-spelare. HS 350BQ är ett 5.1-system med fyra satellithögtalare, en subwoofer, centerhögtalare och en DVD-receiver. De kommer att kosta 13 000 respektive 14 000 kronor.

En rejäl X-wing

Lite dyrare samlarmodell

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Det här med Star Wars tar aldrig slut, nu har en rejäl samlarmodell av en X-Wing sett dagens ljus. Priset är stabila 1 199 dollar och för det får man en rejält detaljerad kamrat som är 58 centimeter lång. Den är dessutom 52 centimeter bred. Den 11 december börjar den säljas.